L’Associació de Comerciants L’Illa del centre de Gavà neix el setembre de 1994 amb el propòsit d’establir un pla de suport i promoció dels comerços del carrer Sant Pere i els carres adjacents.

L’entitat es mostra consolidada, dinàmica i executiva formant part activa del nostre poble. Entre tots els associats es duu a terme el projecte de dinamització comercial, i de regeneració del barri, que amb la seva zona per als vianants en forma d’illa es constitueix com un referent en el cor de Gavà. Un dels els objectius principals de «L’Illa Gavà» és aconseguir un comerç proper i competitiu, on la qualitat, la professionalitat i el servei siguin els senyals d’identitat, dins d’una àmplia oferta comercial.

Només per ser soci de «L’Illa Gavà» obtindràs

Serveis On-line

Serveis Off-line

Col·laboracions

Serveis On-line

Fitxa del teu negoci (mini web) a la pàgina de l’associació lillagava.com: Presentació; Localització i contacte; Galeria d’imatges; Link a la Web i xarxes socials

Publicació de les teves promocions o productes/serveis que vulguis destacar a la web de MovimentCAT durant les nostres campanyes.

Difusió dels teus serveis/productes a través de les nostres newsletters (mailing)

Serveis Offline

Participació GRATUÏTA a les nostres fires i esdeveniments: Per ser soci de «L’Illa Gavà» tindràs dret a un o dos ESPAIS GRATUÏTS.

Visibilitat del teu establiment amb el material publicitari de les campanyes, concursos i esdeveniments que realitzarem durant l’any.

Participació gratuïta en totes les campanyes de promoció que realitzem de forma estacional.

Representació davant els organismes públics.

Serveis de Col·laboració

Amb la teva quota d’associat contribueixes a que el nostres carrers comercials, L’illa del centre de Gavà, es faci més fort i que puguem seguir organitzant esdeveniments i activitats.

Si tens un comerç a Gavà i necessites informació per poder decidir si vols unir-te a la nostra gran plataforma de promoció, complimenta amb les teves dades el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. Si ets client pots deixar-nos els teus suggeriments, o valoracions a les pàgines de cada comerç.

FES-TE SOCI DE «L’ILLA GAVÀ»

Start typing and press Enter to search